Quantcast
Televisie

Damon en Margot moeten eerste ruzie bijleggen in ‘Cupido Ofzo’

Ruth Beeckmans en Karen Damen koppelden Damon aan Margot. En het ging meteen hard. Ze stelden mekaar voor aan hun ouders en maakten al snel toekomstplannen. Maar ondertussen, twee maanden na hun eerste date, hebben ze ook hun eerste ruzie gehad. Hoe die werd uitgepraat, ziet de kijker maandag.

Tijdens hun vorige date besloot Margot zonder overleg even langs te rijden bij een vriend. Iets waarmee Damon het door zijn autisme heel lastig had, want plotse wijzigingen van de planning zijn erg moeilijk voor hem. Hun date liep in mineur af en Damon liet drie dagen niets van zich horen. Drie lange dagen, voor hen allebei. Door de ruzie is hij erg onzeker en hij zit dan ook met flink wat vragen. 

“Waarom Margot afstandelijker doet bijvoorbeeld. Een gesprek over gevoelens enzo, ik denk niet dat ik dat ooit al gedaan heb. Ik ga er vanuit dat het nog goed zal komen, maar die zekerheid heb ik niet natuurlijk.”

Damon

Hoe het koppel – ondertussen reeds vier maanden dolgelukkig samen – het oplost heeft? Daar kunnen anderen misschien nog iets van leren. 

Vincent en Ashley – © DPG Media

Nieuwkomer Vincent wil dolgraag een lief en daar mogen Karen en Ruth hem bij helpen. Vincent is 24 en weet pas sinds een jaar dat hij autisme heeft.

“Die eerste 23 jaar heb ik het altijd al gehad zonder ik het zelf wist. Dus heel veel dingen die aan m’n autisme gelinkt waren, waren gewoon normaal voor mij. Ik voelde me altijd wel een beetje anders en door die diagnose weet ik nu dat er nog andere mensen zijn zoals ik. Maar ik heb wel heel hard het gevoel dat het OK is om anders te zijn.”

Vincent

Uber sympathiek én een vlotte babbelaar: Vincent heeft veel te bieden. Karen en Ruth regelen een date voor hem met de 26-jarige Ashley, een Nederlandse die geboren is in Zuid-Afrika en op haar 16de naar België verhuisde om te revalideren, nadat ze een hersenletsel opliep tijdens het verwijderen van haar hersentumor. Nu het beter gaat met haar is ze helemaal klaar voor een relatie.

Michela en Hans – © DPG Media

En hoe gaat het met Michela en Hans? Goed lijkt het, want in de zesde aflevering van ‘Cupido Ofzo’ gaan ze op een tweede date. Hans’ mama is alvast in de wolken.

“Hij is nog nooit thuisgekomen met de boodschap dat hij liefde of vriendschap voelt voor iemand. Dit is de eerste keer. Het is ongelooflijk, ik had mezelf dat echt niet kunnen voorstellen”.

De mama van Hans

In deze voorlaatste aflevering van ‘Cupido Ofzo’ zal blijken of de gevoelens van Hans meer naar liefde, of naar vriendschap neigen. 

‘Cupido Ofzo’, maandag 28 december 2020 om 20.40 uur bij VTM.

De afleveringen van ‘Cupido Ofzo’ zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten