Dan is Château Planckaert af

ByMudoo

5 april 2024
Foto: Groep24

In 2017 werd Eddy Planckaert in Frankrijk op slag verliefd op het kasteel dat later het zijne zou worden. Ook al was meteen duidelijk dat het heel wat renovaties moest ondergaan nadat het enkele jaren eerder  bijna volledig was afgebrand.

Maar de Planckaerts, die erom bekendstaan graag hun handen uit de mouwen te steken, lieten zich niet afschrikken door de trieste aanblik. En dus begonnen ze vol goede moed aan de renovaties. Die zijn inmiddels zover opgeschoten dat de familie stilaan zicht krijgt op wanneer ze klaar zouden zijn. Dat vertellen stamvader Eddy en moederkloek Christa in Primo.

“We zouden graag volgend jaar voor de zomervakantie klaar zijn”, zegt Christa. “Maar dat is niet zo eenvoudig. Want aangezien wij alles, zowel professioneel als familiaal, samen doen met onze kinderen leven wij met wel zeven prioriteiten.” “Nu, de kinders willen het kasteel ook afwerken, maar er komt van alles op hun pad dat ook moet gebeuren”, beaamt Eddy. “Eigenlijk moet de verbouwing van het kasteel ingepland worden in ons leven, wij mogen niet ingepland worden in de verbouwing.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo