Dan trouwt Michel Van den Brande

Foto: Mudoo.be

Op woensdag 1 november 2023 vroeg ‘The Sky Is The Limit’-gezicht Michel Van den Brande zijn vriendin Sofie live in de uitzending van het Play4-programma ‘De Tafel van Gert’ ten huwelijk. En in TV Familie lezen we dat de huwelijksplannen intussen al volop gesmeed worden.

“We willen er geen gras over laten groeien. Dus ons huwelijk zal al voor volgende zomer zijn, wellicht in september, want we willen graag dat het mooi weer is”, zegt Michel. En hij licht ook al een tipje van de sluier over hoe hun mooiste dag er idealiter zal uitzien.

“Sofie en ik zien een strandhuwelijk in Blankenberge wel zitten. Met een afterparty in Het Witte Paard! Dat lijkt me héél tof”, aldus de stellingenbouwer. “Niets decadents, gewoon een plezant feest met veel sfeer en lekkere pinten. Meer moet dat niet zijn. En dat mag wel wat kosten, natuurlijk. We vieren tenslotte onze liefde. Ja, het zal zéker in orde zijn”, verzekert Michel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.