Lotte & Björk in de zesde aflevering van Dancing With The Stars - © SBS BelgiumLotte & Björk in de zesde aflevering van Dancing With The Stars - © SBS BelgiumLotte, Björk, Dancing With The Stars

Dancing With The Stars was aan haar zesde liveshow toe. Deze week was het ‘Switch-Up week’ in Dancing With The Stars. Lotte Vanwezemael danste met Björk, Nina Derwael met Frank , Nora Gharib met Simone en Jonathan Medart mocht dansen met Margot.

Naar aanleiding van ‘Switch-Up week‘ dansten de koppels voor het eerst met een nieuwe danspartner. Lotte & Björk gingen voor een Argentijnse tango, Jonathan & Margot probeerden de jury te overtuigen met een moderne dans. Nora & Simone zetten de dansvloer in vuur en vlam met een passionele rumba en Lotte Vanwezenmael mocht samen met Björk het eerste vrouwelijke danskoppel vormen in Dancing With The Stars.

Na de dansen volgde er een discomarathon op het nummer Ra ra Rasputin van Boney M. Nina Derwael kon de jury het best overtuigen met haar discomoves, gevolgd door Nora Gharib en Jonathan Medart en Lotte Vanwezemael belandde op de laatste plaats. Omdat ze nog maar met vier zijn, gaan alle overgebleven kandidaat automatisch door naar de halve finale.

Ontdek alle dansen hieronder:

Dancing with the Stars: de halve finale, zaterdag 5 februari om 20.55 uur live op Play4 en GoPlay.

Lees ook: Lotte Vanwezemael danst met een vrouw in Dancing with the Stars

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.