Dave Wauwermans uit ‘The Sky is the Limit’ is geen ‘matrassenkoning’ meer

ByLisa Paulussen

25 oktober 2023
Foto: Contentcuration.be

De privézorgen van Dave Wauwermans, die bekend werd door het programma ‘The Sky is the Limit, – lees: zijn echtscheiding – maken dat hij ook professioneel door een moeilijke periode gaat. Zo werkt de zelfverklaarde ‘matrassenkoning’ niet langer als matrassenverkoper.

Tegenwoordig doet hij in plaats daarvan in lichtreclame en staat hij mensen bij tijdens hun scheiding, zo vertelt hij aan Dag Allemaal.

“Ik probeer weer op te klimmen, maar de stress en het verdriet maken het er niet makkelijker op”, besluit Dave.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.