De Bachelor: Fabrizio gaat op thuisdates in België en geroddel zorgt voor verwarring

Margaux en Fabrizio in De Bachelor - © SBS BelgiumMargaux en Fabrizio in De Bachelor - © SBS BelgiumMargaux, Fabrizio, De Bachelor

Met nog vier vrouwen in de running in De Bachelor gaat Fabrizio op thuisdate in België, maar het geroddel tussen de overgebleven vrouwen zorgt voor twijfels. “Eerste die benen opendoet staat in finale?”

Na het emotionele afscheid van Vanessa zijn er nog vier vrouwen in de running om het hart van Fabrizio te winnen. Ze krijgen de kans om hem mee te nemen naar hun leefwereld in België en hoe ze in het leven staan. Voor Fabrizio zijn de thuisdates het de ideale moment om te kijken wie er het beste bij hem past, want na enkele roddels in Griekenland zit hij met twijfels. Vooral enkele uitspraken van Margaux zorgen voor verwarring en hij spreekt er haar apart over aan.

“Nu pas ga ik er achter komen wie er echt bij me past en wie past bij mijn leven. Ik hoor veel dingen van in het huis, maar krijg moeilijk bevestiging. Er zou gezegd zijn dat degene die het eerst haar benen open doet op de romantic date de finale gaat halen.”

Fabrizio Tzinaridis

De Bachelor, elke woensdag om 20.40 uur op Play4 en GoPlay.

Lees ook: De Bachelor: Vragenronde en emotionele laatste roosceremonie in De Bachelor

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.