De Bachelor: Madieke en Fabrizio genieten van eerste nacht samen op 24 uur date

Madieke en Fabrizio in De Bachelor - © SBS BelgiumMadieke en Fabrizio in De Bachelor - © SBS BelgiumMadieke, Fabrizio, De Bachelor

In De Bachelor mag Fabrizio op 24 uur date met Sanne, Margaux en Madieke en met die laatste beleeft hij een wel heel gezellige nacht…

Net voor de grote finale maken Sanne, Margaux en Madieke zich klaar voor de 24 uur dates met Fabrizio. Hij zal met elke dame 24 uur lang doorbrengen op een romantische locatie. De drie overgebleven vrouwen zijn uitermate zenuwachtig en doen er alles aan zijn hart te veroveren en een plekje in de finale te halen.

De avond met Madieke wordt alvast afgesloten bij een haardvuur en een intieme eerste nacht samen…: “De connectie die wij hebben, heb ik allang niet meer gehad en dat is fijn om te voelen.”

De Bachelor, woensdag 20 april 2022 om 20.40 uur op Play4 en GoPlay.

Lees ook: De Bachelor: Fabrizio gaat op thuisdates in België en geroddel zorgt voor verwarring

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.