De Bachelor: Twijfel bij de dames: “Is hij wel oprecht?”

De Bachelor - © SBS BelgiumDe Bachelor - © SBS BelgiumDe Bachelor

Madieke kwam wel heel tevreden terug van haar gestolen date met Fabrizio en dat zorgt voor twijfels bij de andere vrouwen: “Is hij wel oprecht?”

Wanneer Madieke terugkomt van haar date met Fabrizio zijn de andere meisjes benieuwd naar wat er exact gebeurd is. Als ze horen dat er opnieuw gekust werd, beginnen de meisjes toch te twijfelen aan de oprechtheid van Fabrizio…

De Bachelor, elke woensdag om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.

Lees ook: De Bachelor: Madieke zet witte roos in en steelt date met Fabrizio

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.