De Bachelor: Vragenronde en emotionele laatste roosceremonie in De Bachelor

Een emotionele Fabrizio in De Bachelor - © SBS BelgiumEen emotionele Fabrizio in De Bachelor - © SBS BelgiumFabrizio, De Bachelor

In een nieuwe aflevering van De Bachelor roept Fabrizio de dames samen voor een vragenronde en de laatste roosceremonie maakt emoties los.

Na een grappige en speciale vragenronde is het tijd voor de laatste roosceremonie in De Bachelor. De laatste vijf vrouwen wachten in spanning af wie er een roos zal krijgen en het wordt een emotioneel afscheid voor Fabrizio .

Bekijk hieronder de previews uit de aflevering:

De Bachelor, elke woensdag om 20.40 uur op Play4 en GoPlay.

Lees ook: Sanne waarschuwt Fabrizio voor andere dames in De Bachelor

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.