De Cooke & Verhulst Show: Lotte Vanwezemael countert kritiek op Da’s Dikke Liefde

Lotte Vanwezemael in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumLotte Vanwezemael in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumLotte Vanwezemael, De Cooke & Verhulst Show

In een nieuwe aflevering van De Cooke & Verhulst Show gaat Lotte Vanwezemael in op de kritiek die het gloednieuwe Play4-programma Da’s Dikke Liefde krijgt: “Wacht programma af.”

Het nieuwe Play4-programma Da’s Dikke Liefde is nog niet van start gegaan, maar het format moet wel al heel wat kritiek ontgelden. In het programma werken koppels met een maatje meer aan hun relatie en seksleven aan de hand van begeleiding en tips van seksuologe Lotte Vanwezemael en Dr. Servaas Bingé. Lotte gaat in op de kritiek die het programma krijgt

Wanneer Da’s Dikke Liefde te zien zal zijn op Play4 is nog niet bekend.

Da’s Dikke Liefde, Het finale seizoen van De Cooke & Verhulst Showelke maandag tot en met donderdag om 21.50 uur op Play4 en Goplay.be.

Lees ook: Lotte Vanwezemael en Dr. Servaas helpen koppels met maatje meer in Da’s Dikke Liefde

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.