De Cooke & Verhulst Show: Planckaerts verkopen chambre d’hôtes in Lesterny

Francesco Planckaert in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumFrancesco Planckaert in De Cooke & Verhulst Show - © SBS BelgiumFrancesco Planckaert, De Cooke & Verhulst Show

In een nieuwe aflevering van De Cooke & Verhulst Show vertelt Francesco Planckaert over de verkoop van hun chambre d’hôtes in Lesterny. Daarnaast reageert hij op zijn verlies in De Container Cup vorig jaar.

Gert & James krijgen bezoek van Francesco Planckaert. Omdat de familie het te druk heeft met de renovatie van hun kasteel in Frankrijk, gaan de Planckaerts hun chambre d’hôtes in het Waalse Lesterny verkopen.

Vorig jaar nam hij deel aan De Container Cup, maar daar verloor hij van Viktor Verhulst. Samen met Viktor blikt hij terug op dat moment. Naast Viktor en Francesco is ook stand-upcomedian William Boeva te gast. Hij komt vertellen over de lancering van zijn eigen merchandise met onder andere t-shirts, petten en skateboards.

Geen De Cooke & Verhulst Show zonder muziek. De Belgische zanger Danzel, die vooral bekend is van zijn deelname aan Idool in 2003, zet de studio op zijn kop met zijn hit Pump It Up.

Bekijk hieronder de video’s uit de afleveringen:

Het finale seizoen van De Cooke & Verhulst Showelke maandag tot en met donderdag om 21.50 uur op Play4 en Goplay.be.

Lees ook: De Cooke & Verhulst Show: Wim Helsen openhartig over relatie met overleden vader

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.