De Inspecteur geeft reistips in een grote reisspecial

© pexels.com/ Alexandr Podvalny© pexels.com/ Alexandr Podvalny© pexels.com/ Alexandr Podvalny

Vanaf maandag 28 juni geeft De Inspecteur op Radio 2 tips en trics om coronaproof en zorgeloos te reizen in een grote reisspecial. Welke documenten moet je voorzien en voor welke landen moet je een coronatest of vaccinatiebewijs kunnen voorleggen? Je ontdekt alle prangende antwoorden van maandag 28 juni tot en met woensdag 30 juni in De Inspecteur op Radio 2.

“Hoe zit het precies met mijn coronavoucher die ik nog heb van vorig jaar en wat als ik toch nog ziek word en niet mag reizen?” Het zijn slecht een paar van de vele vragen die veel mensen zich stellen. Sven Pichal geeft op alle vragen uitvoerig antwoord in De reisspecial van De Inspecteur op Radio 2.

“Ik voel het al enkele weken: heel wat luisteraars willen na deze vervelende coronaperiode opnieuw reizen, maar ze zitten met veel vragen waarop tot vandaag nog niet alle antwoorden duidelijk zijn. Tijdens de ultieme reisspecial van De Inspecteur, wil ik dat wél alles duidelijk wordt. Zodat iedereen écht zorgeloos met vakantie kan vertrekken, al komt daar dit jaar wat meer bij kijken.”

Inspecteur Sven Pichal

Livesessies en achter de schermen in de Radio 2- app

Op maandag 28 juni is coronacommissaris Pedro Facon te gast. Hij beantwoordt niet enkel reisvragen op de radio, maar ook in een extra livesessie in de Radio 2-app. Daarnaast helpt Test Aankoop iedereen verder die een coronavoucher heeft, maar niet weet welke voorwaarden er aan vast hangen op dinsdag 29 juni. Op de slotdag, woensdag 30 juni, worden dan alle verzekeringsvragen beantwoord.

Om de reisspecial af te sluiten trekt Sven Pichal ook naar de luchthaven van Zaventem. Hij bekijkt waarmee je moet rekening houden als je wil reizen met het vliegtuig en neemt de luisteraar mee achter de schermen in de Radio 2-app.

De reisspecial van De Inspecteur, vanaf maandag 28 tot en met woensdag 30 juni op radio 2, in de Radio 2-app en op radio2.be

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.