Quantcast
KidsMuziek

De MIA’s en Gala van de Gouden K’s uitgesteld naar april 2022

Naar aanleiding van de huidige coronasituatie heeft de VRT beslist om de MIA’s (de Music Industry Awards) en het Gala van de Gouden K’s te verplaatsen naar april 2022. De liveshow van de MIA’s zal doorgaan op zaterdag 30 april in Paleis 12 en het Gala van de Gouden K’s wordt uitgesteld naar zondag 3 april. Wie al een ticket heeft, kan dit gebruiken voor de nieuwe data.

Door corona worden weer heel wat evenementen uitgesteld, waaronder de MIA’s en het Gala van de Gouden K’s. De dubbele editie van de MIA’s, voor zowel 2020 als 2021, wordt verplaatst naar zaterdag 30 april 2022 in Paleis 12 en is dan ook live te volgen op Eén.

De line-up wordt later bekendgemaakt door VRT en VI.BE. Daarnaast worden tickethouders gecontacteerd nog verder gecontacteerd over de nieuwe datum. Verdere info en de laatste updates zijn terug te vinden op www.mias.be.

De Week van de Belgische muziek gaat wel door zoals gepland, van maandag 31 januari tot en met zondag 6 februari, om de Belgische muzieksector te steunen en in de kijker te zetten. Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.

Naast de MIA’s, wordt het Gala van de Gouden K’s uitgesteld naar zondag 3 april 2022 in het Sportpaleis. Stemmen kan voor negen categorieën vanaf woensdag 15 december 12.00 uur tot en met dinsdag 21 december 20.00 uur, maar de stemming blijft geheim tot 3 april. Verdere info en laatste updates zijn terug te vinden op Ketnetvoorouders.be.

Het Gala van de Gouden K’s 2021, zondag 3 april 2022 live op Ketnet, de Ketnet-app en op Ketnet.be.
De MIA’s, zaterdag 30 april 2022 live op Eén.

Toon meer

Gerelateerde berichten