De moeilijke jeugd van ‘Blind Getrouwd’-bruid Jolien

ByLisa Paulussen

7 september 2023
Foto: VTM

Stewardess Jolien De Neve is één van de bruiden die hoopt via ‘Blind Getrouwd’ eindelijk haar prins op het witte paard tegen te komen. Na een relatie van zes jaar moest ze in 2020 weer helemaal van nul beginnen wat settelen betreft.

En dat nadat haar eerder ook al geen onbezorgde jeugd gegund was. Haar papa overleed namelijk toen ze amper acht was aan de gevolgen van een hersentumor. “Dat heeft me met een redelijk rugzakje opgezadeld. Da’s niet erg, iedereen heeft een last te dragen. Maar ’t heeft natuurlijk wel mijn jeugd bepaald”, zegt Jolien. “In de jaren nadien evolueerde ik tot een stil, in zichzelf gekeerd meisje. Ik wou niemand tot last zijn, niemand met nóg meer verdriet opzadelen.”

Herinneringen aan haar vader heeft ze nu nog vooral via foto’s. Foto’s die ze enorm koestert. “En er zijn kleine dingen in ’t leven die maken dat hij nooit ver weg is. Zo denk ik altijd aan hem als ik zonnebloemen zie, omdat we die vroeger altijd samen plantten”, mijmert Jolien. “Of zo’n airhockeyspelletje in een lunapark, dat moet ik altijd spelen om terug te denken aan de tijd dat we dat samen deden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.