De mol op bezoek bij Supercontent: Lennart vertelt over complottheorie van Philip

Afgelopen zondag was de apotheose van De Mol 2021 en Lennart Driesen werd ontmaskerd als de saboteur. Lennart is te gast bij Jeff Bronder en Pieterjan Marchand van het YouTube-kanaal Supercontent. Hij beantwoordt enkele kijkers vragen en vertelt over een verrassende complottheorie van medekandidaat Philip.

Lennart beantwoordt enkele prangende kijkersvragen en klapt uit de biecht over zijn moeilijkste moment als de mol: “Philip wou samen met mij naar de finale.”

Daarnaast maakten Pieterjan en Jeff ook een lied over de kandidaten en vooral over presentator Gilles De Coster. Het lied is te beluisteren via deze link.

Bekijk de volledige aflevering van Supercontent: Vrienden worden met Lennart/De Mol via deze link.

Lees ook: Meesterlijk lang onder de radar gebleven: dit is De Mol 2021

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.