De muzikale ambities van Philippe Geubels

ByLisa Paulussen

25 september 2023
Is er een dokter in de zaal? met Philippe Geubels - © VRTIs er een dokter in de zaal? met Philippe Geubels - © VRTIs er een dokter in de zaal? met Philippe Geubels - © VRT

Dat Philippe Geubels al vaak op het podium heeft gestaan weet iedereen, met zijn zaalshows oogst hij zowel in Vlaanderen als Nederland heel wat succes. En ook als tv-gezicht bouwde hij inmiddels een mooie carrière uit.

Maar wat velen niet weten is dat Philippe ook nog ooit in een andere hoedanigheid op het podium stond, meer bepaald als dj. Dat onthult het weekblad Story. “Dat dj’en was eigenlijk een grap en iets eenmaligs”, gniffelt de komiek.

“Dertien jaar geleden hadden we een foute avond georganiseerd in ons stamcafé en we draaiden platen als De Foute Ronny’s. Iemand had dat gezien en wilde ons boeken voor Laundry Day, het stadsfestival dat destijds doorging in de Antwerpse Kammenstraat”, herinnert hij zich. “Maar het was om te lachen en daar is het ook bij gebleven. We hebben nooit de ambitie gekoesterd om op Tomorrowland te staan. Maar we hebben ons met de vrienden wel goed geamuseerd”, benadrukt Philippe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.