De ommekeer in het leven van Hugo Sigal

ByLisa Paulussen

29 december 2023
Foto: Fonny Gijsels

Eind 2022 verloor Hugo Sigal ‘zijn’ Nicole, waarmee hij jarenlang een iconisch Vlaams zangduo vormde, na een fatale val van de trap bij hen thuis. Haar overlijden betekende zowel privé als professioneel een hele ommekeer voor hem.

“Ik kreeg na de MIA’s een platencontract, de cd is net uit. Ik heb drie keer in ‘Tien Om Te Zien’ gestaan, het publiek scandeerde mijn naam alsof ik een popidool was. Ik dacht: ‘Mannekes, het is maar den Hugo die hier staat, hé!’”, glimlacht hij in Dag Allemaal.

“Ik word gedragen door mijn publiek, ik heb fans van 6 tot 92, dat kunnen er niet veel zeggen”, gaat hij verder. “Jammer dat ik niet mee afscheid kan nemen bij de laatste ‘#Like Me’-shows, want die vallen samen met de winterrevue.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.