De Slimste Mens ter Wereld: dit is het beste uit aflevering 19

Gert Verhulst & James Cooke als juryleden in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumGert Verhulst & James Cooke als juryleden in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumGert Verhulst & James Cooke als juryleden in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

De Slimste Mens ter Wereld was aan haar 19de aflevering toe. We delen graag het beste uit de aflevering.

Dorian en James verloren bijna 65.000 euro. Gert: “Och, dat is niets”

Finale aflevering 19: Dorian tegen Merol

Stoot Merol nog een zesde keer door of stopt Dorian haar overwinningstocht?

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.