De Slimste Mens ter Wereld: dit is het beste uit aflevering 23

Jennifer Heylen & Bockie De Repper in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumJennifer Heylen & Bockie De Repper in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumJennifer Heylen & Bockie De Repper in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

De Slimste Mens ter Wereld was aan haar 23ste aflevering toe. We delen graag het beste uit de aflevering.

Bockie wil ereburger van Aalst worden: “Ik mag bij Jean-Jacques gaan eten”

Finale aflevering 23: Merol tegen Jeroen Perceval

De Slimste Mens ter Wereld, van maandag tot en met donderdag om 21.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.