De startdatum van De Mol 2021 is bekend!

De Mol 2021 - © SBS BelgiumDe Mol 2021 - © SBS BelgiumDe Mol 2021 - © SBS Belgium

De wil om de mol te ontmaskeren is dit jaar groter dan ooit. Meer dan 30.000 mensen schreven zich in, maar haalden de selectie niet. Een kleine groep kreeg wel groen licht. Tien kandidaten beginnen aan het avontuur van hun leven. Maar over de start hangt meteen een rookgordijn. Want niemand is zeker van zijn plek.

Tien onbekende Vlamingen reizen dit voorjaar mee op de stromende energie van de Moezel en de Rijn, dwars door de indrukwekkende natuurpracht van de Beierse Alpen tot in het überhippe, bruisende Berlijn.

Op elkaar aangewezen hebben ze één gemeenschappelijk doel: alle opdrachten doen slagen en zo veel mogelijk geld verdienen voor de groepspot. Maar ze kennen maar beter hun pappenheimers, want in de groep schuilt opnieuw een verrader, een saboteur. Eén van hen is de mol.

Een mol die dit jaar meer dan ooit punctueel zal tegenwerken en met Deutsche gründlichkeit verwarring zal zaaien in de groep.

De kandidaten

Maar De Mol zorgt graag al wat eerder voor een portie spannung und kuriosität, want in een speciale extra aflevering De Mol: de kandidaten op zondag 14 maart ontvangt Gilles Van Bouwel alvast een gast met bijzonder veel voorkennis. Gilles De Coster zal er in primeur de kandidaten van De Mol 2021 voorstellen. En dat is nog niet alles, want ook de drie finalisten van het vorige seizoen: Bart, Jolien en mol Alina laten hun licht schijnen over de nieuwe lichting.

Want wie zijn die tien kandidaten die zich vanaf zondag 21 maart in dit waanzinnige avontuur storten? Wat moeten we over deze vijf mannen en vijf vrouwen weten? Wat kan Gilles al over hen verklappen en vooral, wie kroont Vlaanderen al meteen tot meest verdachte kandidaat na deze eerste kennismaking?

Gilles Van Bouwel, De Mol 2021 - © SBS Belgium
Gilles Van Bouwel, De Mol 2021 – © SBS Belgium

Telenet krijgt een eigen ‘demolzone’

En er is nog goed nieuws voor alle molloten ter lande, want in de De Mol-zone in de Telenet TV-theek kunnen zij wekelijks terecht voor een hele hoop extra exclusieve content. Verwacht je aan nieuwe en unieke reportages achter de schermen van de meest spannende speurtocht van Vlaanderen, interviews met bekende molloten die hun licht op de zaak werpen in Het Overlegcomité en zoveel meer. Ook de jongste mollenjagers kunnen er speculeren op De Leerlingenraad om zo de gewiekste saboteur te ontmaskeren. Meer informatie over #demolzone in de Telenet TV-theek volgt binnenkort.

De Mol speurdersgroep op Facebook

Zoek mee naar De Mol! Het razend spannende Play4-programma houdt ons de komende tijd weer in zijn ban. Heb jij theorieën, of heb je ergens een tip gezien? Post hem dan zeker in deze Facebook-groep! Zo kunnen we samen De Mol ontmaskeren.

Kijk enkele uren na de aflevering zeker ook op mudoo.be, want daar posten we telkens een samenvatting!

De Mol 2021 start met een indrukwekkend lenteoffensief op zondag 21 maart op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.