De Verhulstjes – Wat je niet zag op tv: Ellen is jaloers op band van Gert en Marcel

Gert & Ellen in De Verhulstjes - © SBS BelgiumGert & Ellen in De Verhulstjes - © SBS BelgiumGert & Ellen, De Verhulstjes

In een nieuwe aflevering van De Verhulstjes zagen we dat Gert werd opgebeld door Bart Tommelein, maar wat je niet zag op tv is dat hij een bijzondere band heeft met hond Marcel en daarop is Ellen een beetje jaloers…

De honden des huizes Marcel en Leo zijn heel speciaal voor Ellen, maar ook Gert heeft een speciale band met hen. Ellen wordt dan een beetje jaloers.

De Verhulstjes, elke maandag om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.

Lees ook: De Verhulstjes: Gert Verhulst belt Bart Tommelein op om echtelijke discussie te voorkomen

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.