De Vuilste Jobs van Vlaanderen: Evie en Martin halen studio leeg waar vloer niet meer zichtbaar is

Martin in De Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG MediaMartin in De Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG MediaMartin in De Vuilste Jobs van Vlaanderen - © DPG Media

VTM 2 neemt de kijkers in De Vuilste Jobs van Vlaanderen mee met Evie en Martin, een koppel dat in bijberoep vervuilde huizen leeghaalt in opdracht van sociale diensten.

Vandaag rukken ze uit naar een studio in Westende. Daar woont een alcoholverslaafde man die best wat hulp kan gebruiken. Eén jaar geleden werd zijn studio al eens uitgemest, maar de man heeft er opnieuw een boeltje van gemaakt.

De vloer is niet meer zichtbaar door de bergen rommel en tonnen afval, waaronder honderden wijnkratten. Evie en Martin beginnen snel aan het leeghalen van de studio. “Ademen door de mond en het verstand op nul”, beslist Martin.

Bekijk hier de preview:

In Antwerpen beginnen vuilnisophalers Johan en Gianni aan het tweede deel van hun nachtshift, de ophaling van het restafval. En daar zit meteen een geurtje aan. Het sap druipt uit de afvalzakken van de viswinkels, en zelfs voor dit duo is de stank niet te harden. “Vroeger at ik graag mosselen, maar sinds ik deze job uitvoer, heb ik die niet meer gegeten”, lacht Gianni.

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, dinsdag 22 februari 2022 om 21.35 uur op VTM 2 en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.