De Vuilste Jobs van Vlaanderen neemt ons mee naar verwaarloosd appartement

De Vuilste Job van Vlaanderen - © DPG MediaDe Vuilste Job van Vlaanderen - © DPG MediaDe Vuilste Job van Vlaanderen

In De Vuilste Jobs van Vlaanderen neemt VTM 2 de kijker mee in een verwaarloosd appartement in Gent.

Tim en collega Annelies vinden tussen de puinhoop zowel flessen urine als wekenoude doosjes met Chinees afhaaleten, maar ook kinderkleding. De buurvrouw die een kijkje komt nemen, vertelt dat de bewoonster iets heel ergs meemaakte. De schrijnende toestand waarin de bewoners verkeerden, zorgen voor een krop in de keel bij Tim en Annelies.

Ecologische festivaltoiletten en rioolpech

Op het Ubuntu festival in Boom voorzien Raf en zijn team het terrein van ecologisch verantwoorde composttoiletten. Na de plaatsing van de toiletten rest hen de taak om de volle emmers uit te kappen en terug te plaatsen. En dat wel zo’n 50 keer op een dag. Vaak belanden de meest hallucinante dingen in de pot, die er dan netjes worden uitgehaald en gesorteerd met de glimlach.

Ondertussen kruipt rioolkrak David in een oude beerput die moet geledigd worden. Een klus die niet vrij is van gevaar, want tijdens het leeghalen komen schadelijke methaangassen vrij. Daarbovenop komt David vast te zitten in de piepkleine rioolingang. Kan zijn collega hem bevrijden of moet hij de brandweer optrommelen?

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, dinsdag 25 januari 2022 om 21.45 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.