Deze 8 gaan door naar de finale van The Voice Kids

De 8 finalisten van The Voice Kids - © DPG MediaDe 8 finalisten van The Voice Kids - © DPG MediaThe Voice Kids

Op vrijdag 27 mei 2022 is het zesde seizoen van The Voice Kids toe aan haar apotheose. Dé grote finale waarin acht talenten de pannen van het dak zingen in de hoop de Voice van Vlaanderen onder de kids te worden.

Nu de halve finale gezongen is, zijn de acht finalisten bekend. Karista, Marie-Émilie, Sien, Gloria, Anne, Lina, JAP en Jinthe: één van hen gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en met de mogelijkheid om een eigen single op te nemen.

De voorbije weken reduceerden coaches Laura Tesoro, Metejoor, Duncan Laurence en Hanne, Mathe en Julia van K3 het aantal talenten in hun team naar twee.

Gloria (14, Berchem) en JAP (12, Gent) vertegenwoordigen in de finale team Laura. Karista (13, Deurne) en Lina (13, Linter) gaan voor de overwinning van team Duncan. Anne (14, Maasmechelen) en Sien (14, Geel) zingen voor team K3 en team Metejoor bestaat uit Jinthe (12, Melsele) en Marie-Émilie (12, Genval).

Op vrijdag 27 mei 2022 geven zij het beste van zichzelf in een spetterende show. Wie volgt winnares Gala op?

The Voice Kids: finale, vrijdag 27 mei 2022 om 20.35 uur bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.