Eddy Planckaert in het Huis - © VRTEddy Planckaert in het Huis - © VRTEddy Planckaert in het Huis - © VRT

Vanaf dinsdag 2 november ontvangt Eric Goens opnieuw vierentwintig uur lang een bekende Vlaming in Het huis. Eddy Planckaert, Marco Borsato, Conner Rousseau, Ingeborg Sergeant, Aster Nzeyimana, Mathias Coppens, Kevin Janssens en Wendy Van Wanten laten in hun ziel kijken zonder afleiding van buitenaf, partners of kinderen.

In het nieuwe, zevende seizoen van Het huis, staat Eric Goens klaar om acht nieuwe gasten te ontvangen. De BV’s laten vierentwintig uur lang hun gewone leefwereld achter om de confrontatie met zichzelf en hun verleden aan te gaan. Van de sportkamer, de kinderkamer en de fotokamer tot de boomhut. Elk aspect uit hun leven komt aanbod en dat brengt soms ontroerende of verbijsterende verhalen met zich mee.

Zo zorgt Eddy Planckaert voor een grappige, maar ook ontroerende noot. Eric overloopt met hem zijn levensweg en laat geen anekdote onbesproken. Daarnaast legt ook Marco Borsato zijn ziel bloot. Eric pikt hem uitzonderlijk niet thuis op, maar ontmoet Marco op een plek in Vlaanderen die hem heel nauw aan het hart ligt. Hij vertelt ook over de moeilijke periode die hij en zijn partner Leontine hebben doorstaan.

Elke BV krijgt ook opnieuw bezoek van een mystery guest en vooral Wendy Van Wanten, Iris Vandenkerckhove, wordt door hem/haar verrast.

Het huis is een programma van Bargoens.

Het huis is vanaf 2 november 2021 elke dinsdag om 20.40 uur te zien op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.