Deze BV’s gingen met elkaar op de vuist

Foto: VRT

Opschudding in BV-land, waar het er onder BV’s gewoonlijk heel amicaal en vreedzaam aan toegaat. Sarcastische sneren aan het adres van een collega, laat staan openlijke ruzies, zijn doorgaans uiterst zeldzaam. Al wil dat niet zeggen dat het af en toe toch eens gebeurt, zo weet Dag Allemaal.

Wat enige tijd geleden een fijn avondje uit moest worden in een gekende Antwerpse discotheek, draaide voor zangeres Pauline Slangen – de winnares van de eerste ‘Regi Academy’ uit 2021 – en Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt, toch enigszins anders uit. De twee raakten slaags met elkaar nadat Pauline een amicaal gesprek met Sean wou aanknopen.

Volgens getuigen ontstond hierover even later een fikse ruzie tussen beide dames in de vrouwentoiletten, trekken en duwen incluis. “Het was een verschrikkelijk gevecht”, schrijft het weekblad. “Pauline stond vol blauwe plekken en ook enkele van haar hairextensions waren uitgetrokken, met zoveel kracht dat haar hoofd verschillende kale plekken vertoonde. Die zijn natuurlijk bevestigd aan het echte haar, het moet enorm pijnlijk zijn geweest”, besluit een ooggetuige.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo