Eind januari vroeg chef-kok Wout Bru zijn vriendin Natassia ten huwelijk tijdens een romantisch weekend in de Champagnestreek. Dag Allemaal zocht de jongverloofden op om hen persoonlijk te feliciteren en polste in één moeite ook al eens naar of er al een trouwdatum geprikt werd.
“We mikken op de zomer van 2025, dan hebben we voldoende tijd om het feest te regelen”, antwoordt Natassia. “Er komt een deel van mijn familie uit Congo en ik wil een vleugje Congo in de trouw, omdat mijn roots daar liggen. En een Afrikaans feest is veel leuker dan een Belgisch: iedereen danst en er is zoveel ambiance.”
Grootste hamvraag is natuurlijk wie er zal koken tijdens de festiviteiten want met een top-chef als bruidegom ligt de lat onvermijdelijk hoog. “Dat wordt moeilijk”, beseft Natassia. “Als wij op restaurant gaan, zit het keukenpersoneel altijd met stress: Wout Bru zit in hun zaak! Ik zie die koks dan vanuit de keuken bang kijken en heb echt medelijden met hen.” “Ik zal het dus maar aan Jeroen Meus vragen”, lacht Wout: “Dus Jeroen, als je dit leest, hou die zomer maar vrij!”