Deze job wou Kobe Ilsen eigenlijk doen bij televisie

ByLisa Paulussen

9 november 2023
Foto: VRT

Kobe Ilsen is inmiddels al twintig jaar aan de slag als reporter en presentator voor zowel radio als televisie. En hoewel hij destijds journalistiek studeerde met de duidelijke ambitie om voor televisie aan de slag te gaan, ambieerde hij toen helemaal geen carrière in de spotlights.

Dat vertelt hij in een interview met het magazine Primo.

“Eigenlijk wilde ik cameraman worden. Het leek me wel wat om met een camera op mijn schouder van alles vast te leggen”, vertelt Kobe. “Maar tijdens die studies kwam ik erachter dat ik wel wat talent had om reportages en dergelijke te maken, voor zowel radio als tv. En dat ik daar dan mijn kost mee zou kunnen verdienen, dat zou mooi meegenomen zijn”, zegt hij. “Dus ja, ik voel me gezegend met al de kansen die ik gekregen heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.