Deze kandidaten nemen het tegen elkaar op in de eerste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld

Marie Verhulst, Senne Misplon en Ella Leyers in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumMarie Verhulst, Senne Misplon en Ella Leyers in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

Maandag 12 oktober is het dan eindelijk daar: het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. In een rijtje van 34 kandidaten nemen in de eerste aflevering Marie Verhulst (25), Senne Misplon (21) en Ella Leyers (32) het tegen elkaar op.

Marie Verhulst

Marie Verhulst in De Slimste Mens ter Wereld – © SBS Belgium

Dochter van de bekendste Gert van Vlaanderen en in december adopteerde ze van hem de meest populaire hond van Vlaanderen. In De Slimste Mens ter Wereld zal ze het zonder Samson moeten zien te fiksen, maar dat is helemaal geen plobreem.

Senne Misplon

Senne Misplin in De Slimste Mens ter Wereld – © SBS Belgium

De woordvoerder van de vzw Wel jong, niet hetero gaf in de documentairereeks M/V/X op Een een persoonlijke inkijk in zijn transitie. Vandaag geeft hij lezingen en vorming over gender en seksualiteit en doorbreekt hij genderlicious alle aangeleerde gendernormen. Uitkijken naar deze deelnemer in De Slimste Mens.

Ella Leyers

Ella Leyers in De Slimste Mens ter Wereld – © SBS Belgium

Haar naam doet in gedachten automatisch France Gall weerklinken, maar deze soulsister is vooral een ijzersterke actrice. Haar imitatio is zo bijzonder dat de archetypen erbij verbleken. Talentvol theater dat als geen ander viraal kan gaan en dat in tijden van corona! Ella elle l’a.

De jury

Jeroom Snelders & James Cooke – © SBS Belgium

In de eerste aflevering zijn Jeroom Snelders en James Cooke de juryleden van dienst. Dit jaar worden ze gescheiden door een plexiglas, maar dat houdt James niet tegen om het intiem te maken.

De Slimste Mens ter Wereld, vanaf maandag 12 oktober 2020 om 21.30 uur op VIER.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.