Deze knappe acteur maakt intrede in ‘Milo’

ByLisa Paulussen

1 januari 2024 ,
Foto: VTM

Geen telenovelle zonder een knappe jongen waarop het hoofdpersonage kan verliefd worden. In ‘Milo’ wordt die rol gespeeld door acteur Mathias Mesmans. Hij kruipt in de huid van Liam, de love interest van Milo.

Liam is een jonge popster met bakken talent. Eén van zijn belangrijkste talenten is echter ook het breken van harten. Zijn relatie met Fran neemt hij dan ook niet al te serieus. Liam is een levensgenieter. Extravert, nonchalant en impulsief. Een tegenpool van Milo. En toch heeft ze een stevige boon voor hem.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.