Deze prominente Belg zullen we nooit in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zien verschijnen

ByLisa Paulussen

21 oktober 2023
Erik Van Looy in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumErik Van Looy in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumErik Van Looy in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

In Humo vertelt Erik Van Looy wat zijn tactiek is om BV’s zover te krijgen dat ze deelnemen aan een seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Hij blijft namelijk aandringen tot ze uiteindelijk toch een keer ja zeggen.

Al is er één prominente Belg bij wie hij niet langer aandringt, bekent hij.

“Dat is bij Karel De Gucht, die me uitdrukkelijk heeft gevraagd om hem met rust te laten”, grinnikt Erik. “En ik ben een goeiige stalker: als iemand vraagt om te stoppen, dan doe ik dat”, verzekert hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.