Quantcast
Televisie

Deze vier nieuwe koppels doen hun intrede in Blind Gekocht

In het derde seizoen Blind Gekocht hebben we al kennis gemaakt met de eerste drie gezinnen en daar komen nu vier nieuwe koppels bij. Cherifa en Rachid, Floortje en Nadia, Esli en Silke en Sophie en Jelle wagen hun kans om blind hun droomhuis te vinden. Presentator Kobe Ilsen staat samen met makelaar Béa Vandendael en architecten Bart Appeltans en Kelly Claessens klaar om de koppels aan een nieuw stekje te helpen.

In de vierde aflevering van Blind Gekocht krijgen we het eerste nieuwe koppel Cherifa (40) en Rachid (43) te zien. Kobe trekt naar het Kiel in Antwerpen om te luisteren naar hun verwachtingen voor een nieuw huis. Het koppel heeft vier kinderen en sinds de komst van hun jongste telg is hun huis te klein. Omwille van hun geloof lenen ze geen geld bij de bank en doen ze enkel beroep op hun eigen middelen. Na de verkoop van hun huis aan Het Kiel weten ze met hoeveel geld makelaar Béa aan de slag kan.

Ontdek hieronder de andere drie koppels die op zoek zijn naar hun droomhuis:

Floortje (29) en Nadia (32)

Floortje en Nadia zijn vier jaar samen en al twee jaar intensief op zoek naar een huis. Het koppel stapte in 2019 in het huwelijksbootje en heeft nu een kinderwens. Op dit moment wonen ze nog in het huis van Nadia’s oma, maar ondanks de beperkte renovatie is het een verouderde woning. Ze hebben al meer dan twintig huizen bezocht en hopen dat er nu een einde aan komt. Makelaar Béa krijgt 300.000 euro om een instapklaar huis te vinden waar bijna geen verbouwingswerken meer nodig zijn.

Esli (28) & Silke (28)

Informaticadocent Esli en horecamedewerkster Silke zijn bijna acht jaar samen en huren een appartement in Marke. Ze zijn al drie jaar jaar op zoek naar een nieuwe woonst en hebben ondertussen een spaarpotje van 400.000 euro opzij staan voor een ruime half open-of open bebouwing in de omgeving van Kortrijk. Silke en Esli willen altijd weten waar hun geld naartoe gaat, maar dat zullen ze in Blind Gekocht moeten leren loslaten.

Sophie (30) & Jelle (31)

Sophie is leerkracht biologie en chemie in Gent en Jelle geeft les in economie en zedenleer in Wetteren. Sinds 2018 huren ze een conciërgewoning van een kasteel in Wetteren. Jelle en Sophie wonen eigenlijk grotendeels alleen op het uitgestrekte domein, maar de huurwoning wordt te klein en met hun dochter willen ze hun eigen stekje. Ze leggen de lat meteen hoog voor Béa, want ze willen blijven wonen in Wetteren en de omgeving is niet zo heel groot om met een budget van 4400.000 euro een pand naar hun wensen te vinden.

De overige koppels

Voor Ann-Sophie en Maxim is het moment van de waarheid aangebroken. Interieurarchitect Kelly doet haar best om met het nieuwe interieur hun twijfels weg te werken. Daarnaast was het vertrouwen van Thomas en Sofie ook ver zoek na het zien van hun nieuwe huis: “Als wij het woord hoeve of authentiek zeggen, dan denken we niet aan dit.” Béa, Bart en Kelly hebben dus nog een grote klus te klaren.

Blind Gekocht, woensdag 5 mei 2021 om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.be.

Lees ook: Grote teleurstelling in Blind Gekocht: “Alles moet eruit”
Lees ook: Blind Gekocht seizoen drie: dit zijn de eerste vier gezinnen

Toon meer

Gerelateerde berichten