Deze vijf bekende Vlamingen doen stage in nieuw seizoen van Een Echte Job

Een Echte Job - © DPG MediaEen Echte Job - © DPG MediaEen Echte Job - © DPG Media

In een nieuw seizoen van Een Echte Job doen Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Metejoor (Joris Van Rossem) stage op verschillende afdelingen in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Doorstaan ze de opleiding in het ziekenhuis?

Deze week zijn de opnames van het nieuwe seizoen van het VTM-programma Een Echte Job van start gegaan. Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Metejoor (Joris Van Rossem) wagen zich aan een stage in het Jessa Ziekenhuis, maar daarvoor moeten ze eerst een pittige opleiding tot een goed einde brengen.

Metejoor testte vorige week positief op het coronavirus en sluit later aan. Wanneer het nieuwe seizoen in 2022 op VTM zal te zien zijn, is nog niet bekend.

“De reden dat ik hieraan mee wilde doen is heel simpel maar heel gemeend. Voor een ander zorgen is het allermooiste gebaar dat er bestaat. Dat doen deze mensen elke dag. Ik ben blij dat ik daar mee een schijnwerper op kan zetten.”

Frances Lefebure

Ik beschouw onze deelname als een eerbetoon aan de zwaar getroffen zorgsector. Ik kijk ernaar uit en hopelijk kunnen we een klein verschil maken in hun dagelijkse routine.”

Jonas Van Geel

“We nemen verpleegkundigen te veel als vanzelfsprekend in deze samenleving. Tot je hen ontmoet, je ze nodig hebt, hun onbegrensde energie je kwetsbare lijf volledig omarmt. Leve de verpleegkundigen.”

Stefaan Degand

Ik ben enorm blij dat ik in dit avontuur mag stappen. Het is een mooie kans om eens een kijkje te nemen aan de andere kant van het ziekenhuisbed, waar ik zelf ook al wel gelegen heb. Ik ben ook enorm blij met de afdeling waar ik terecht ben gekomen. Er komt wel veel meer bij kijken dan ik had verwacht!”

Nora Gharib

Ik werd zelf al enkele keren meer dan prima verzorgd door verpleegkundigen binnen het ziekenhuis alsook daarbuiten, de thuisverpleging. Ik wilde zelf dan ook wel eens de leuke en minder leuke kanten van dit beroep ondervinden. Petje af en mondmasker op dus voor deze helden. Het zal sowieso een emotionele rollercoaster worden.”

Joris Van Rossem aka Metejoor

Een Echte Job, in het voorjaar 2022 op VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.