Dief in brillenwinkel op heterdaad betrapt én gevat in ‘Op Interventie’

ByLisa Paulussen

26 januari 2021 ,
'Op Interventie' - © DPG Media'Op Interventie' - © DPG Media'Op Interventie' - © DPG Media

Inspecteurs Dylan en André rukken in ‘Op Interventie’ uit voor een diefstal in een brillenwinkel.

De eigenaar zelf is niet blijven stilzitten en heeft één van de daders zelf gevat en ter plaatse gehouden tot de politie arriveert.

“Het is nogal gebeurd dat mensen zelf initiatieven nemen en dat wij daar maar hoeven aan te komen en de boeien aan te doen. Iedere burger heeft het recht om een verdachte van een misdrijf ter plaatse te houden tot de politie er is. Of het aangeraden is… daar ga ik me niet over uitspreken”.

André (inspecteur)

De prijs van de totale buit? Drie brillen elk ter waarde van 750 euro. De politie start een klopjacht naar de andere twee daders.

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

‘Op Interventie’, woensdag 27 januari 2021 om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.