Quantcast
Najaar 2020

Dieter Coppens en zijn reisgenoten beleven een pittig avontuur in Fins Lapland

Nu de avonden wat donkerder en kouder worden, heeft Eén nieuws waar heel wat Vlamingen zich aan zullen kunnen opwarmen: vanaf zondag 22 november kan iedereen genieten van een nieuw Down the road-avontuur. Dieter Coppens trekt er opnieuw op uit met de Down the road-groep van het eerste seizoen: Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn. De groep gaat op hun grootste avontuur tot nu toe: naar Fins Lapland. En natuurlijk kunnen ze in die koude rekenen op elkaars warmte en vriendschap.

Voor de zeswas het al een hele tijd geleden dat ze samen op die allereerste reis gingen. Sindsdien is er veel veranderd in hun leven, en de Down the road-ervaring heeft voor velen enkele belangrijke stappen naar zelfstandigheid versneld. De reüniereis is de ideale gelegenheid om samen wat quality time door te brengen en te horen hoe ieders leven intussen veranderd is. Zo zijn Kevin en Lisa al een hele tijd een koppel, en bloeit er ook iets moois tussen heel wat andere bekenden uit Down the road.

Samen met Dieter en medebegeleidster Saar beleven Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijnhet pittigste avontuur tot nu toe: een reis naar het hoge noorden. In Fins Lapland trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen, en nog veel meer. Maar de reis is niet enkel een spannend avontuur, want in de kou genieten ze nog extra van elkaars gezelschap en warmte.

Down the road, vanaf 22 november 2020 elke zondag om 20.00 uur op Eén of via de VRT NU app.

Down the road is een programma van Roses are blue voor Eén.

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten