Dit durft Sven de Leijer nog niet opnieuw aan

Foto: VRT

Begin 2021 verloor tv-presentator Sven de Leijer zijn ongeboren zoontje Bob na een zwangerschap van acht maanden. Ondanks het grote verdriet dat hem trof, besloot Sven zijn professionele activiteiten zo snel mogelijk te hervatten.

Al is er één activiteit die hij nog steeds niet opnieuw opgestart heeft, vertelt hij in een interview met Humo. “Het enige wat ik nog niet opnieuw aandurf, is dj’en. Ooit begin ik weer, maar ik heb geen platen meer gedraaid sinds de dood van Bob”, aldus Sven.

“Je kunt de stekker uit een tv-opname of zelfs uit een theatershow trekken, maar niet uit een dj-set. ‘Sorry, jongens, ga allemaal maar naar huis. Svenneke heeft geen goesting meer’? Een dansende, benevelde massa naar huis sturen? Ze breken het kot af”, bedenkt Sven zich.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.