Dit is de culinaire ‘guilty pleasure’ van Sandra Bekkari

ByLisa Paulussen

10 november 2023
Foto: VTM

Met haar nieuwste boek ‘Lang leve(n) gezond’ wil voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari de Vlaming laten inzien dat gezond leven veel leuker en makkelijker is dan je zou denken.

Al is ook zij niet helemaal vrij van zonden op culinair gebied. Dat lezen we in de Story-rubriek ‘Kort & krachtig’, waarin Sandra onthult wat haar persoonlijke culinaire ‘guilty pleasure’ is.

“Ik hou heel erg van chocolade”, bekent Sandra. “Een dag zonder chocolade is echt uiterst zeldzaam voor mij. Maar ik beschouw dat totaal niet als ‘guilty’, want genieten van een extraatje moet kunnen. En ik eet natuurlijk geen repen chocolade, maar toch twee keer per dag een stukje bij mijn koffie of thee”, aldus de inspirerende voedingsdeskundige.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.