Dit is de ultieme guilty pleasure van Carry Goossens

ByLisa Paulussen

20 september 2023
Foto: VTM

Een goed glas wijn, dat is de ultieme guilty pleasure van acteur Carry Goossens. Zo onthulde hij zelf in de Story-rubriek ‘Kort & krachtig’.

“Elke dag trakteer ik mezelf op een goed glas wijn en voor mij is dat enorm genieten”, zegt hij. “Het wordt een soort verslaving, maar het is geen alcoholisme”, benadrukt Carry.

“Als ik een lastig karweitje heb afgewerkt, of het zit allemaal even tegen, dan trakteer ik mezelf gewoon op een wijntje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.