Dit is de winnaar van The Voice van Vlaanderen 2021

De finale van The Voice van Vlaanderen 2021- © DPG MediaDe finale van The Voice van Vlaanderen 2021- © DPG MediaDe finale van The Voice van Vlaanderen 2021- © DPG Media

Vanavond viel het doek over The Voice van Vlaanderen 2021. De grote finale was aangebroken en we kennen eindelijk de winnaar.

De vijf finalisten zetten hun beste beentje voor, maar het is de 18-jarige Grace uit Team Natalia die zich de winnares van The Voice van Vlaanderen 2021 mag noemen. Grace zorgde voor spektakel met On The Floor van Jennifer Lopez ft. Pitbull en bracht nadien opnieuw haar eigen versie van Tous Les Mêmes van Stromae.

Toen ze werd gekroond tot winnares kon ze het even niet vatten. Grace krijgt een platencontract bij Universal en mag 25.000 euro mee naar huis nemen. We kijken alvast uit naar haar eigen single.

Inschrijven voor The Voice van Vlaanderen 2022 kan al vanaf vandaag via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.