Dit is het grootste verschil tussen Guga Baúl en Tine Embrechts

Tine Embrechts & Guga Baúl in 'Da's Liefde!' -©DPG MediaTine Embrechts & Guga Baúl in 'Da's Liefde!' -©DPG Media

In 2024 vormen Tine Embrechts en Guga Baúl al tien jaar een liefdespaar. Een liefde die inmiddels werd gezegend met de komst van hun twee zonen Gaston en Maurice. Samen met Tines zonen uit een vorige relatie vormen ze met z’n zessen een mooi nieuw samengesteld gezin.

Maar ondanks alle harmonie in hun relatie zijn er wel degelijk verschillen tussen Tine en Guga. Dat vertelt die laatste in een gesprek met Humo. Zo hebben ze bijvoorbeeld een heel verschillend gevoel voor humor. “Of beter gezegd: we zijn fan van andere humor, maar we vinden elkaar wel in de flauwe grappen die we zelf maken”, bedenkt hij zich. “Tine is ook avontuurlijker dan ik, Ik hou van wat ik ken, zij houdt van nieuwe dingen. Dat is het grootste verschil tussen ons”

“Op reis word ik bijvoorbeeld blij als ik ergens een padelveldje vind, Tine als ze een onbekende omgeving kan ontdekken”, vervolgt Guga. “En dat aanvaarden we van elkaar. Het heeft geen zin om de ander te willen kneden: laat het verschil gewoon bestaan. Er moet natuurlijk wel wat ‘common ground’ zijn, je kunt niet in aparte melkwegstelsels leven”, glimlacht hij. Tegenpolen, maar met gemeenschappelijke raakvlakken: die omschrijving komt misschien nog het dichtst in de buurt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.