Dit vindt actrice Els Béatse erg belangrijk in een relatie

Foto: Contentcuration.be

In de nieuwe komische fictiereeks ‘Boomer’ die draait rond een fictieve, uitvergrote versie van acteur en tv-maker Jan Van Looveren en zijn eveneens fictieve gezin, wordt de rol van zijn echtgenote Julie opvallend genoeg wel vertolkt door zijn eigen vrouw, actrice Els Béatse.

Naar aanleiding daarvan vertelt ze in een interview met Story over wat ze zelf zoal belangrijk vindt in een relatie. Humor blijkt daarbij een van de belangrijkste zaken te zijn. “Humor is zo belangrijk in een relatie, ik zou niet kunnen samenleven met een man die dat niet heeft”, zegt Els. “Bij Jan en mij werkt dat heel relativerend. Als er iets is, proberen we dat snel te counteren met een grapje, zodat die zwaarte ook meteen weg is.”

In tegenstelling tot haar personage in ‘Boomer’ kan Els gelukkig wel lachen met Jans moppen, benadrukt ze. “Ik zou het echt een probleem vinden mocht ik niet kunnen lachen met de mopjes van mijn partner, en hij niet met die van mij. Meer zelfs: ik weet niet of de relatie in dat geval zou blijven duren”, maakt de actrice zich oprecht de bedenking. “In ‘Boomer’ gaan we in relatietherapie, maar in het echt is dat niet aan de orde. Zolang die humor dus goed zit”, aldus Els.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.