Blijf in uw kot! - © DPG MediaBlijf in uw kot! - © DPG MediaBlijf in uw kot! - © DPG Media

In tijden van Corona wordt er veel televisie gekeken op de analoge en digitale kanalen. Omdat veel kijkers door de bomen het bos niet meer zien, somt MUDOO enkele kijktips op die u vanavond bij VTM, Q2 en VTM GO kunt zien. Veel kijkplezier!

Highlights bij VTM

  • Tussen 9.00 en 12.00 is er een nieuwe aflevering van ‘Blijf in uw kot!’ met Qmusic-dj Vincent Fierens en Jens Dendoncker. Sinds gisteren startte in het kot het grote ‘Familie Quarantaine Spel’. Het is de bedoeling om zo lang mogelijk ‘Familie’ te zeggen zonder te ademen. Karen Damen startte het spel, vandaag is het de beurt aan Familie-acteur Jan Van Den Bosch. In de aflevering van vandaag geeft Freek Braeckman ook een update over zijn gezondheid vanuit ‘zijn kot’, bellen Jens en Vincent met TikTok-ster Stien Edlund en legt het duo verschillende vragen van Belgen voor aan viroloog Marc Van Ranst.  
  • Het wordt vanavond bijzonder spannend in Mijn Keuken Mijn Restaurant om 20.35 uur bij VTM: de hobbykokduo’s gaan de laatste week van de Mijn Keuken-fase in, waarbij ze een 3-gangenmenu bereiden in hun eigen keuken. Vanavond is het aan koppel Wendy en Dominique.
  • Om 21.30 uur is er een nieuwe aflevering van Onderzoeksrechters. De kijker zit opnieuw op de eerste rij tijdens hun niet-alledaagse job. 

Highlights bij Q2

  • Om 22.10 uur is er de avonturenfilm Jurassic Park III: Dr. Alan Grant zit in slechte papieren en hij ziet geen andere oplossing dan in te gaan op een lucratief aanbod van de steenrijke zakenman Paul Kirby. Die wil dat Grant hem samen met enkele gasten begeleidt bij een toeristische rondvlucht boven Isla Sorna, het beruchte eiland waar enkele jaren terug levende dinosauriërs werden gekweekt door InGen. 

Highlights bij VTM GO

  • Voor wie maar niet genoeg krijgt van Blind Getrouwd kan naast de Vlaamse versie, ook bingewatchen met Blind Getrouwd Australië. Ook daar koppelt een team van deskundigen singles aan elkaar, die met elkaar trouwen en (minstens) een maand lang gaan samenwonen. Klik hier om Blind Getrouwd Australië te bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.