Liefde voor Muziek 2020 - © DPG MediaLiefde voor Muziek 2020 - © DPG Media

In tijden van Corona wordt er veel televisie gekeken op de analoge en digitale kanalen. Omdat veel kijkers door de bomen het bos niet meer zien, somt MUDOO enkele kijktips op die u vanavond bij VTM, Q2 en VTM GO kunt zien. Veel kijkplezier!

Highlights bij VTM

  • Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek brengt een hele resem muzikale parels. In de eerste aflevering, om 20.35, heeft Karen Damen de eer om als eerste artiest centraal te staan en te genieten van de covers die de anderen brengen.
  • Nadien is er om 21.45 een nieuwe aflevering van Helden van Hier: Corona. VTM NIEUWS wil met deze unieke reeks tonen hoe de coronacrisis eraan toegaat door de ogen van hulpverleners en zorgverstrekkers. De eerste aflevering, die uitgezonden werd op maandag 23 maart, werd ondertussen bekeken door 853.000 mensen, goed voor een marktaandeel van 29,3% (live+6, VVA 18-54).

Highlights bij Q2

  • Sinds de uitbraak van het coronavirus is er een vervijfvoudiging te zien in het aantal unieke bezoekers dat Cordon opgevraagd heeft via het gratis online videoplatform VTM GO. Q2 brengt vanavond om 23.30 de Amerikaanse remake van het Vlaamse Cordon: Containment. In deze reeks wordt een jonge Syriër met ernstige griepsymptomen opgenomen in het Central Hospital van Atlanta, waar hij onderzocht wordt door dokter Sanders. Kort erna worden bij Sanders dezelfde symptomen vastgesteld. De overheid neemt het voorval zeer serieus en vreest voor een biologische aanval door terroristen.
Containment, de Amerikaanse remake van Cordon – © DPG Media

Highlights bij VTM GO

  • Het volledige seizoen van de Walter Presents-reeks Just One Look is te bekijken op VTM GO. In het Franse drama zet één blik op een oude foto het leven van Eva Beaufils op zijn kop: plots is haar man Bastien verdwenen. Eva heeft nog maar één doel in het leven: hem terugvinden. Klik hier om de serie te bekijken op VTM GO.

Lees ook: Karen Damen trapt nieuw seizoen Liefde voor Muziek op gang

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.