Quantcast
Televisie

Dit zijn de eerste beelden van Friends: The Reunion

Eindelijk! De langverwachte reünie van Friends komt naar België. Dinsdagavond om 20.35 uur kan je twee uur lang genieten van Friends-herinneringen op Play4. Mis het niet!

Goed nieuws voor fans van Friends! Na 15 jaar keren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer terug naar de set van het iconische Stage 24 in Burbank, Hollywood voor een uitgebreide reünie met gastheer James Corden.

In The one where they get back together, zoals de special heet, blikken ze terug op de tien seizoenen die van de hitserie werden gemaakt. De langverwachte special over de wereldberoemde Amerikaanse sitcom zal vanaf 1 juni beschikbaar zijn in Vlaanderen.

In de special leest de cast samen scenario’s, testen ze elkaars geheugen met een quiz en delen ze geheimen vanop de set. Daar verschijnt ook een modeshow, met een special appearance van The Christmas Armadillo en natuurlijk bespreken ze de aloude vraag: “Were they on a break?”. Niet alleen de zes vrienden zien we terug maar ook oude bekenden zoals Maggie ‘Janice’ Wheeler, Tom Selleck, Elliott Gould, Reese Witherspoon (die de zus van Rachel speelde) en James Michael Tyler, de barista van Central Perk

De eerste aflevering van Friends werd op 22 september 1994 uitgezonden. De serie stopte na tien seizoenen en 236 afleveringen. Ook na het einde bleef de show nog populair. Die werd in veel landen herhaald en fans vroegen herhaaldelijk om een terugkeer met nieuwe afleveringen.

Friends sleepte doorheen de jaren ook veel prijzen in de wacht. De serie kreeg 6 keer een Emmy® Award, de prestigieuze Amerikaanse prijzen voor televisieproducties. Friends is gemaakt door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright,  Kauffman, Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Friends: The Reunion, op dinsdag 1 juni 2021 om 20.35 uur op Play4 en vanaf dan ook beschikbaar op Streamz.

Lees ook: Friends-reünie vanaf 1 juni te zien op Play4 en Streamz

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten