Sou & Jaoud in Come Dance With Me - © SBS BelgiumSou & Jaoud in Come Dance With Me - © SBS BelgiumSou & Jaoud, Come Dance With Me

Na een spannende finale zijn Sou & Jaouad de winnaars van het eerste seizoen van Come Dance With Me. Vader en dochter wonnen van  Senne & Ilse en Ilvy & Jerry en winnen zo 25.000 euro.

De winnaars van het eerste seizoen van Come Dance With Me zijn bekend! Papa Jaouad toonde dat hij even goed kan dansen als zijn dochter Sou en wint zo de danswedstrijd en een som van 25.000 euro.

Ontdek hieronder de fragmenten uit de aflevering:

Lees ook: Finalisten blikken terug op Come Dance With Me avontuur

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.