Dit zou Dina Tersago nooit willen doen

ByLisa Paulussen

15 december 2023
Dina Tersago in Hoe Zal Ik Het Zeggen? - © DPG MediaDina Tersago in Hoe Zal Ik Het Zeggen? - © DPG MediaDina Tersago in Hoe Zal Ik Het Zeggen? - © DPG Media

Hoewel presentatrice Dina Tersago er erg trots op is dat zij en haar partner Wim ook zelf heel vaak de handen uit de mouwen hebben gestoken bij de bouw van hun droomhuis, is ze even blij dat ze ervoor kozen om een huis te bouwen in plaats van te verbouwen.

Maar wat haar pas écht niet prettig lijkt, is al in je huis wonen terwijl de verbouwingen nog aan de gang zijn. “Ik zou echt niet graag wonen in een huis dat verbouwd wordt, want dan zit je altijd in de werken en bijt je letterlijk elke dag in het stof”, zegt Dina. Zeker met een totaalrenovatie lijkt me dat de hel.”

“Onze bouw beheerste gedurende een klein jaar ons leven”, vervolgt de presentatrice in Story. “Zelfs als we er niet aan het werken waren, dachten we na over de keuzes van vloeren en kranen. Als je er dan ook nog blijft wonen, kan je het helemáál niet loslaten”, denkt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.