Een likje dure wijn op de muren in Achter De Sterren

Achter De Sterren - © DPG MediaAchter De Sterren - © DPG MediaAchter De Sterren

Sterrenchefs achter het fornuis van vier gastronomische restaurants, een wellnesscomplex van drie verdiepingen en luxe suites van tot wel vijfduizend euro per nacht. Dat is Botanic Sanctuary Antwerp. Of liever, dat wordt Botanic Sanctuary Antwerp.

Achter De Sterren toont de wondere wereld van het vijfsterren superior hotel Botanic Sanctuary Antwerp. In de eerste aflevering is er vooral veel stof, lawaai en… wateroverlast.

Want hoewel de site rond de botanische tuin van Antwerpen momenteel meer weg heeft van een bouwwerf dan van een vijfsterren superior hotel, host het topteam van Botanic Sanctuary al een allereerste event. Wouter Van Tichelen, die zijn eigen sterrenzaak in het hotel zal openen, is chef-kok van dienst. Hij kan eindelijk zijn keuken inwijden, maar al snel blijkt dat die nog wat kinderziektes heeft, met natte voeten tot gevolg.

In Achter De Sterren ontdekken de kijkers ook dat buitengewone luxe in de kleinste details zit. Van bronzen schroeven tot kledingaccessoires van het exclusieve modehuis Natan. Zelfs de muren ademen luxe: de wijnbar krijgt een kleurtje in een wel heel uitzonderlijke ‘verf van een goed wijnjaar’.

Maar de werken in en rond het hotel verlopen moeizaam. Dat zorgt voor stress bij het personeel en flinke kopzorgen bij directeur Marc Alofs. De geplande openingsdatum komt dan ook steeds meer in het gedrang…

Achter De Sterren, woensdag 11 mei 2022 om 21.30 uur bij VTM 2.

Lees ook: VTM 2 geeft inkijk in vijfsterren superior hotel Botanic Sanctuary Antwerp

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.