Een nieuwe lading BV’s in laatste week van Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS

De Buurtpolitie VIPS - © DPG MediaDe Buurtpolitie VIPS - © DPG MediaDe Buurtpolitie VIPS - © DPG Media

In de laatste week van Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS kunnen kijkers kennismaken met een nieuwe lading BV’s.

Vooraleer de fakkel doorgegeven wordt aan telenovelle Lisa moeten onder meer Koen Crucke en Margriet Hermans de hulp inschakelen van de bekende agenten.

Maandag 14 februari 2022

Inspecteurs Vince (Dempsey Hendrickx) en Indy (Jean-Romy Manzila) schieten Margriet Hermans te hulp wanneer het repetitielokaal van haar band kort en klein geslagen werd. Slagen ze erin de vandalen op te sporen? 

Dinsdag 15 februari 2022

Inspecteurs Vince en Emma (Lisa Gerlo) worden opgetrommeld wanneer de huwelijksringen van het Blind Getrouwd-koppel Stijn en Nuria gestolen worden uit hun hotelkamer, terwijl ze genieten van een romantisch momentje.

Woensdag 16 februari 2022

Om zijn korps voor al het harde werk te bedanken, trakteert commissaris Berckmans de leden van De Buurtpolitie op woensdag 16 februari op een teambuilding. Ze krijgen een bokstraining van niemand minder dan Daniëlla Somers, voormalig wereldkampioene in het boksen.

Donderdag 17 februari 2022

Het is al snel gedaan met de pret, want het korps moet op donderdag 17 februari youtuber Dylan Haegens uit een zeer benarde situatie redden.

Vrijdag 18 februari 2022

De Buurtpolitie neemt met een spannende aflevering voor even afscheid van het kleine scherm. Inspecteur Louise (Liandra Sadzo) overleeft een brutale home invasion, maar haar vriendin verdwijnt spoorloos. Het korps heeft maar weinig tijd om de dader op te sporen en haar te redden. Gelukkig krijgen ze hulp van een belangrijke getuige, Koen Crucke.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS, van maandag t.e.m. vrijdag om 18.20 uur bij VTM en VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.