Eerste duo moet luxeresort verlaten in Paradijs zoekt Personeel

Juryleden Yannick Bussaan, Sarah Hertens en mama Bahati in Paradijs zoekt Personeel - © DPG MediaJuryleden Yannick Bussaan, Sarah Hertens en mama Bahati in Paradijs zoekt Personeel - © DPG MediaYannick Bussaan, Sarah Hertens, Mama Bahati, Paradijs zoekt Personeel

In Paradijs zoekt Personeel nemen zes duo’s het tegen elkaar op om het luxeresort Zanziblue uit te baten. In de eerste aflevering moet al één duo het resort verlaten.

Zes Vlaamse duo’s maken zich klaar om stage te lopen in de departementen huishouding en onderhoud in het hotel Zanziblue. Ter voorbereiding krijgen ze les in huishouding, waar ze leren hoe ze het zwembad, de tuin en het strand dagelijks moeten onderhouden. Daarnaast worden ze ook al meteen onderworpen aan een praktische proef, waarin ze in slechts dertig minuten een gastenkamer moeten klaarmaken. Volgens jurylid Yannick Bussaan is het alvast een onderschatte functie binnen het hotel.

Elk detail telt, inclusief het plooien van de handdoeken in de vorm van een olifant. Kandidaat Bram vindt het zien en uitvoeren van werk belangrijk en ook Stefaan en Inge hebben een tactiek: “Als wij iets samen moeten doen, gaan we eerst overleggen en dan functioneren.” De klok tikt genadeloos verder en de jury legt nog wat extra druk op de duo’s door op hun vingers te kijken.

Na de eerste opleidingen binnen het resort volgt er een rondleiding buiten de hotelmuren, want wie er wil wonen en werken, moet ook het echte Zanzibar leren kennen. Tot slot volgt er een kennistest van de rondleiding en komt de Zanziraad,: Yannick Busaan, businesscoach Sarah Hertens en personeelschef mama Bahati, tot een oordeel. Welk duo springt er bovenuit en wie moet er het paradijs als eerste verlaten?

Bekijk hieronder de preview van de aflevering:

Paradijs zoekt Personeel, donderdag 24 februari 2022 om 20.35 uur bij VTM en ook op VTM GO.

Lees ook: Zes Vlaamse duo’s strijden voor uitbaten van luxeresort in Paradijs zoekt Personeel

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.