Elf jaar geleden sloeg het noodlot toe

ByLisa Paulussen

12 augustus 2023
Foto: VTM

Het was zaterdag 11 jaar geleden dat De ‘Kotmadam’-acteur Odilon Mortier op 81-jarige leeftijd overleed. Mortier was al een hele tijd ziek.

In 1991 kroop Odilon voor het eerst in de huid van Odilon Bonheur in De Kotmadam en was hij ook regelmatig te zien als moppentapper in het humorprogramma HT&D.

Vandaag de dag zien we Odilon nog steeds in ‘De Kotmadam’ schitteren. Wat was hij een fantastische acteur en moppentapper.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.